
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Maltepe'de operasyon yapıldı.
İlçede asayişin sağlanması, suç organizasyonlarının deşifre edilerek önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında da silah ticareti yapan bir şüpheli olduğu tespit edildi.
ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Bunun üzerine 20 Kasım Çarşamba günü 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda Ö.K.T., yakalanarak gözaltına alındı.
Adreslerde yapılan aramalarda; 6 ruhsatsız tabanca, 2 tabanca, pompalı tüfek şarjörü, 32 pompalı tüfek kartuşu, 31 fişek ve silah üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
10 SUÇ KAYDI VAR
Silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen Ö.K.T.'nin emniyetteki işlemleri sırasında daha önceden 10 suç kaydı olduğu belirlendi. Ö.K.T. 'silah ticareti' suçundan sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.