Kendi ölümünü bildi, kehanetleri tüyler ürpertti! İşte, Edgar Cayge'nin 2025 yılı kehanetleri...
ensonhaber.com

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 20. yüzyılda yaşamış olan ünlü kahini kıyamet kehabetleriyle şaşkına çevirdi. Ünlü kahin Edgar Cayce, transa geçtiği sırada ifade ettiği kehanetleri ile değişik vakaların tedavisi için ilaçların nerede bulanabileceği gibi çarpıcı kehanetlerle ünlenmişti.

İlaç kehanetlerinin yanında astroloji, reankarnasyon ve Atlantis gibi konularda da çarpıcı kehanetleri ile tanınır. Cayce’nin birçok önemli olayı önceden tahmin ettiği kehanetleri onun msitik bir figür olarak anılmasına neden olmuştu.

İkinci Dünya Savaşı’nın başlangıç ve bitiş tarihlerini de tahmin eden Cayce’nin kendi ölümü hakkında yaptığı tahmin oldukça ilginçti. 1 Ocak 1945'te, sadece dört gün içinde gömüleceğini tahmin etmesinin ardından, iki gün sonra yaşamını yitirdi.

Edgar Cayge kehabetleri…

"Uyuyan Kahin" olarak bilinen Edgar Cayce doğru çıkan kehanetlerine bakılacak olursa ilk sırada şunlar yer almaktadır;

John F. Kennedy'nin başkanlığı sırasında suikaste uğrayacağı

Sovyetler Birliği'nin çökeceği

Hindistan'ın İngiltere'den bağımsızlığını kazanacağı

Plüton'un Güneş Sistemi'nde 9. gezegen olduğu (Plüton o dönemde keşfedilmemişti).

Bu gibi kehanetlerinin ardından Cayge, 2025 yılı hakkındaki kehanetleri de şaşırttı. 2025 yılına dair olan kehanetlerinde Cayge, teknoloji alanında büyük atılımlar olacağını ve yapay zeka ve tıpta devrim niteliğinde buluşların gerçekleşeceğini ifade ediyor.

Ayrıca, insanların spiritüel ve ruhsal konulara daha fazla ilgi göstereceğini ve dünya genelinde bir farkındalık artışı yaşanacağını da söylüyor.