Kişilik testi: Başparmak boyutunuz sırlarınızı açığa çıkarıyor
Haber Merkezi

Başparmakların ne kadar farklı olabileceğini hiç fark ettiniz mi?

Başparmağınız falanjlar olarak bilinen üç ana bölüme ayrılmıştır ve her bölüm kişiliğinizin benzersiz yönlerini ortaya çıkarır.

Bu falanjların büyüklüğü, siz daha tek kelime etmeden bile hakkınızda çok şey anlatabilir.

Başparmağınızın ilk falanksı veya üst yarısı irade gücünüze, karar verme becerilerinize ve başkalarına liderlik etme yeteneğinize ışık tutabilir.

İkinci falanks veya alt yarı algı, muhakeme ve akıl yürütme yetenekleriniz hakkında ipuçları sağlar. Son olarak üçüncü falanks sevgi, sempati ve tutku konularını araştırır.

Şimdi başparmağınızın boyutlarını ölçün ve kendinizi tanıyın!

Üst yarı alt yarıdan daha büyükse;

Kişilik özellikleriniz irade gücüyle ve bağımsız kararlar alma yeteneğiyle donatıldığınızı ortaya koyar.

Genellikle görkemli bir kişiliğe sahipsiniz. Yaşlılığınızda gençliğinize göre daha mutlu ve daha mutlu bir hayat yaşarsınız.

Hayatınızı, aklınızın kalbe hakimiyetiyle sürdürebilirsiniz. Muhtemelen kendiniz ve başkaları için çok yüksek beklentileri olan büyük bir idealistsiniz.

Kolayca memnun olmazsınız veya tatmin olmazsınız. Aynı zamanda hakikate sadıksınız ve değerlerinizden taviz vermiyorsunuz.

Alt yarı üst yarıdan daha büyükse;

Kişilik özellikleriniz sizin makul bir insan olmadığınızı gösterir. Haksız olduğunuz kanıtlansa bile boyun eğmeye hazır değilsiniz.

Gerçeği aramaktan çok bir tartışma noktasını kazanmaya eğilimlisiniz. Hiçbir toplumda saygı görmüyorsunuz.

Rehberlik ve denetim olmadan herhangi bir işi yapamayabilirsiniz. Kesin fikirleriniz yok ve güvenilmezsiniz.

Ayrıca, aklınıza gelen her şeyi ağzından kaçıran geveze, gevşek dilli bir insan da olabilirsiniz. Bu nedenle söyledikleriniz çoğu zaman ciddiye alınmıyor. Çoğu zaman dedikodu yapma veya üstlerinizin arkasından kusur bulma eğiliminde olabilirsiniz.

Her iki yarı da eşitse;

Kişilik özellikleriniz, her koşulda sakin kalan, soğukkanlı bir insan olabileceğinizi ortaya koyuyor.

Sakin kalma konusunda iyi olabilirsiniz ve hem övgüyü hem de eleştiriyi soğukkanlılıkla karşılayabilirsiniz. Kendinize güveniniz olabilir. Saf değilsiniz ve yanıltılamaz veya aldatılamazsınız.

Karşılaştığınız engellere rağmen iyimser doğanız her şeyle barışmanızı sağlıyor. "Giden gider, geçmiş geçmişte kalsın" inancınız birçok insana hem ilham veriyor hem de tazeleniyor.