Selülitten eser kalmayacak! Kahve ve şekere ondan ekleyin değişimi görün…
ensonhaber.com

Çeşitli sebeplerden dolayı oluşan selülitler kadınların rahatsız olduğu durumların başında yer alır. Düzenli beslenme, spor yapma, bol kıyafet tercihleri gibi çeşitli nedenlerden oluşan selülitleri azaltıcı çeşitli yöntemler bulunur.

Estetik görünüşten uzak olan bu oluşumlar kadınlar için oldukça can sıkıcı oluşumlardır. Doğal yöntemler uygulanarak da azaltılabilen selülitler için uygulayacağınız bu doğal yöntem selülitten eser bırakmayacak.

Selülit düşmanı olarak bilinen kahveye ekleyeceğiniz şeker ve o malzeme ile hazırlayacağınız peeling tam bir kurtarıcı olacak.

Selülitleri silgi gibi siliyor…

Selülitlerinizden kurtulmanıza yardımcı olacak bu peeling için ihtiyacınız olan malzemeler yarım su bardağı kahve, çeyrek su bardağı esmer şeker ve bit tatlı kaşığı zeytinyağı.

Öncelikle yarım su bardağı ve esmer şekeri iyice karıştırın. Üzerine de yaklaşık bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin. Hazırladığınız karşımı selülit olan bölgelere düzenli bir şekilde uyguladığınızda bariz bir azalma görecek ve bu peeling yönteminden bir daha vazgeçemeyeceksiniz.