
İsrail'de siber saldırı alarmı...
Ülke genelinde çok tercih edilen ödeme sistemleri sağlayan İsrailli şirket HYP'ye, bu sabah Ddos (dağıtılmış hizmet reddi) siber saldırısı düzenlendi.
Saldırı sonrası birçok iş yerinde sorun yaşanırken, İsrailliler de kredi kartlarını kullanmakta başarısız oldu.
KREDİ KARTLARI ÇALIŞMADI
İsrail’de yayın yapan Kanal 12 televizyonunun haberine göre; HYP altyapısını kullanan, aralarında Maccabi Sağlık Yardımı Fonu, toplu taşıma ödeme sistemi Rav Kav Online’ın da olduğu pek çok şirketin siber saldırıdan etkilendiği belirtildi.
NORMALE DÖNÜLDÜ
HYP şirketinden siber saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, olay doğrulanırken saldırının engellediği ve sistemlerin normale döndüğü bildirildi.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.