
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan paylaştığı mesajda 20 yılda gerçekleştirilen konut dönüşümünü gözler önüne serdi.
3 milyon 300 bin konut dönüştürüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaştığı mesajda yer alan bilgilere göre, 20 yılda 37 bin sosyal donatıyla birlikte 1 milyon 180 bin sosyal konut inşa edildi.
81 şehir ve 922 ilçede 250 bin konutun dönüşümü devam ediyor.
Sosyal konut, kentsel dönüşüm ve yapı denetim çalışmaları ile 55 milyon vatandaşın dayanıklı konutlarda yaşaması sağlandı.
"Türkiye’yi dünyanın afetlere karşı en hazırlıklı ülkesi haline getireceğiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu bilgileri aktardı:
20 yılda önümüze çıkartılan tüm engellere rağmen ülkemiz genelinde 3 milyon 300 bin konutun dönüşümünü sağladık.
Kentsel dönüşüm ve diğer tüm çalışmalarımızla birlikte inşallah Türkiye’yi dünyanın afetlere karşı en hazırlıklı ülkesi haline getireceğiz.


Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.