
İstanbul'da son dönemlerde artan İETT arızalarına bu sefer de metro hatları eklendi.
Bakımı yapılmayan ve devamlı yolda kalan, yanan ve vatandfaşlar tarafından itilen İETT'lerin ardından metrolarda da aynı manzarayla karşılaşılması vatandaşı isyan ettirdi.
METRO HATTI ARIZALANDI
Bugün T4 Topkapı-Mescid-i Selam tramvay hattında meydana gelen arızanın ardından konuşma yapan bir vatandaş, saatlerdir beklediklerini belirtti.
İstanbul'da bozuk metro isyanı: Tren büyük olduğu için itemiyoruz VİDEO
RAYLARDAN YÜRÜYEREK ÇIKTILAR
Birçok vatandaş bozuk metro hattının içindeki raylardan yürüyerek açık alana ulaşırken, yukarı çıkan vatandaş da durumdan yaşadığı mağduriyeti aktardı.
"TREN BÜYÜK OLDUĞU İÇİN İTEMİYORUZ"
Bozulan İETT araçları gibi itme durumunun söz konusu olamayacağını söyleyen vatandaş, "Arıza olduğunu söylüyorlar. Bu trenlere hiç bakım yapılmıyor. Otobüsleri vatandaş itiyor. Tren büyük olduğu için itemiyoruz. Kimin suçu onu bilmiyorum artık. Bineceğiz ama tramvay gelmiyor. Sabahtan beri arızayı yapıyorlar. Nasıl arıza yapmaksa bu bilmyiorum. 1 saati geçti, bekliyoruz. Dikkatimi çekti zaten metrodaki televizyonlardan hiçbiri de çalışmıyor o sinyaller falan hepsi bozuk." ifadelerini kullandı.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.