
Rusya'nın Ukrayna saldırılarında 12. güne girildi...
Saldırılar sonrası başta ABD olmak üzere Batı'nın yaptırımlarına her gün yenileri ekleniyor.
Finans, kültür ve ticaret alanlarını kapsayan geniş yelpazedeki yaptırımlar uygulamaya konulurken, savaş öncesi Ukrayna'ya destek sözü veren ülkelerin bu yaptırımları yeterli görülmedi.
Pasif kalan bu yaptırımlar; YouTube, Netflix, Google, UEFA, FIFA, Rus kedisi gibi yaptırımlar olunca, Belçikalı karikatürist Michel Kichka, birçok meslektaşı gibi Rusya'ya uygulanan bu yaptırımları ti'ye alan bir karikatüre imza attı.
KÜÇÜK FÜZELER NÜKLEER FÜZELERE KARŞI
Kichka, çizdiği karikatürde, Rusya'ya yaptırımlarda adı geçen şirket ve kurumları küçük füzelerle betimledi.
Rusya'ya ise büyük bir nükleer füze iması veren karikatürist, büyük bir füzeyi Rusya olarak nitelendirerek alınan bu yaptırım kararlarının yetersizliğini eleştirdi.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.