
Şanlıurfa göle döndü...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa'nın da aralarında olduğu bazı illere sağanak uyarısı yapıldı.
Uyarının hemen ardından, kent genelinde yağış başladı.
Etkisini zaman zaman artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar adeta göle döndü.
Karaköprü ilçesindeki kırsal bir mahalleyi ise sel suları bastı.
AFAD, yağışların perşembe gününe kadar süreceği açıklamasında bulunarak vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.
Ayrıca Şanlıurfa Valiliği, yoğun sağanak yağış nedeniyle okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı.
Vali, kentte etkili olan sağanak nedeniyle Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinin su baskınına uğradığını belirtti.
Araçlar sürüklendi
Kenti etkisi altına alan yağış, hayatı adeta durma noktasına getirdi. Ulaşım adeta imkansız hale gelirken, vatandaşlar yürümekte zorlandı.
Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kalırken, araçlar sürüklendi.
Araçların bazıları sele kapılıp, sürüklenerek hurdaya döndü.
Polis dalgıçlar 6 kişiyi arıyor
Kent merkezindeki köprülü Abide Kavşağı'nın altında araçlarıyla ilerlemeye çalışanlar ile itfaiye ekibinin de aralarında bulunduğu 6 kişinin sel sularına kapıldığı belirtilirken, dalgıçlar bölgede arama kurtarma çalışması yapıyor.










Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.