
Anadolu Efes ile Fenerbahçe'nin Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında oynayacakları maçlar, EuroLeague play-off'ları nedeniyle ertelendi.
Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Merkezefendi Belediyesi Basket-Fenerbahçe ve Karşıyaka-Anadolu Efes müsabakalarının tehir edildiği bildirildi.
EUROLEAGUE'DE MÜCADELE EDECEKLER
EuroLeague play-off'larında Anadolu Efes, son şampiyon Panathinaikos ile mücadele edecek. Fenerbahçe ise Paris Basketbol ile karşı karşıya gelecek.
Anadolu Efes ile Fenerbahçe, 3 galibiyete ulaşacak takımların Dörtlü Final bileti alacağı play-off serisinde ilk 2 maçlarını 22 ve 24 Nisan'da oynayacak.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.