
Maç sonucu: Alanyaspor 5-0 Trabzonspor
90' Enis Bardhi, uzak mesafeden serbest vuruşta kaleyi düşündü. Kaleci Runar Alex Runarsson başarılı.
89' Alanyaspor tek paslarla iyi çıktı ve son olarak Wilson Eduardo savunma arkasına sarktı ancak ofsayt bayrağı havada.
86' Saha içinde Wilson Eduardo ve Eren Elmalı arasında gerginlik yaşandı. Pozisyon sonrası iki oyuncu da sarı kart gördü.
81' Trabzonspor'da Enis Bardhi oyuna girdi. Çıkan isim Bakasetas.
78’ Gol… Alanyaspor 5-0 Trabzonspor (Yusuf)
75’ Gol… Alanyaspor 4-0 Trabzonspor (Wilson)
74' Alanyaspor'da Efecan Karaca oyundan alındı. Oyuna giren isim Leroy Fer.
73' Anastasios Bakasetas'ın yaklaşık 35 metreden çektiği şut direkten döndü.
72' Yusuf Yazıcı, uzak mesafeden kaleyi yokladı. Top kaleci Runar Alex Runarsson'da kaldı.
70' Trabzonspor'da orta alanda Umut Güneş'i düşüren Bakasetas sarı kart gördü.
69' Trabzonspor'da Lahtimi oyunda, Naci Ünüvar kenarda.
66' Alanyaspor'da Wilson Eduardo ve Efkan Bekiroğlu oyundan alındı. Oyuna giren isim Wilson Eduardo ve Ivan Cavaleiro.
63' Trabzonspor'da Abdülkadir'in yerine Yusuf Yazıcı oyuna dahil oldu.
59' Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, itirazları sebebiyle sarı kart gördü.
57' Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruşta Bartra kafayı vurdu. Top üstten auta gitti.
54' Sağ kanattan çizgiye inen Djaniny, topu içeri çevirmek istedi ancak top doğrudan auta gitti.
51' Anastasios Bakasetas, uzak mesafeden sağ ayağıyla kaleyi yokladı. Top yandan auta gitti.
50' Sol kanatta topla buluşan Naci Ünüvar'ın ortasında top savunmadan sekip kaleci Runar Alex Runarsson'da kaldı.
47' Efecan'dan aldığı pasla sağ çaprazdan kaleyi yoklayan Zinedine Ferhat'ın vuruşu yandan auta gitti.
46' Trabzonspor'da Marc Bartra ve Djaniny oyuna dahil oldu. Umut Bozok ve Vitor Hugo kenara geldi.
46' İkinci yarı başladı.
İlk yarı sonucu: Alanyaspor 3-0 Trabzonspor
45+7’ Gol… Alanyaspor 3-0 Trabzonspor (Ahmed Hassan)
43' Alanyaspor yine etkili geldi. Savunma arkasına sarkan Ahmed Hassan, Gbamin'den sıyrıldı, şutunu atmak üzereyken Larsen topu uzaklaştırdı.
40' Sol çaprazda topla buluşan Naci Ünüvar'ın şutu savunmadan sekip kalecide kaldı.
37' Ceza alanında topla buluşan Ahmed Hassan sağ ayağıyla uzak köşeye düzgün bir vuruş yaptı ve takımının ikinci golünü kaydetti.
37’ Gol… Alanyaspor 2-0 Trabzonspor (Ahmed Hassan)
36' Trabzonspor'da orta alanda rakibini düşüren Vitor Hugo sarı kart gördü ve Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.
31' Alanyaspor'da sakatlık yaşayan Pedro Pereira oyuna devam edemiyor. Yerine giren isim Yusuf Özdemir.
30' Trezeguet'den aldığı pasla ceza alanına giren Naci Ünüvar sol çaprazdan şutunu çekti. Top savunmadan döndü.
27' Alanyaspor'da Efecan Karaca karşı karşıya pozisyonda bu kez Uğurcan'ı geçemedi ancak pozisyon sonrası ofsayt bayrağı havada.
24' Alanyaspor kalecisi Runar Alex Runarsson'un uzun degajında top doğrudan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'a gitti.
21' Anastasios Bakasetas'tan aldığı pas ile ceza alanına girmek isteyen Trezeguet, Balkovec ile girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. Karar devam.
17' Siopis ile verkaça giren Trezeguet, sağ kanattan çizgiye inmek istedi ancak top Balkovec'in kontrolüne auta çıktı.
14' Lusamba'nın pasıyla sol kanattan ceza alanına giren Efecan, sol ayağıyla Uğurcan'ı mağlup etmeyi başardı.
14’ Gol… Alanyaspor 1-0 Trabzonspor (Efecan)
12' Sol kanattan çizgiye inen Bakasetas ortaya çevirdi. Kaleci Runarsson topu kontrol etti.
9' Alanyaspor'da Efecan sağ kanattan koşu gösteren Zinedine Ferhat'ı görmek istedi. Son anda savunma araya girdi.
7' Trabzonspor etkili geldi. Tek paslar sonucu ceza alanına hareketlenen Naci Ünüvar top istediği gibi önüne alamadı. Kaleci Runarsson topu kontrol etti.
5' Abdülkadir'in derin pasıyla savunma arkasına hareketlenen Umut Bozok, uzak mesafeden aşırtma bir vuruş denedi. Top yandan auta gitti.
3' Pedro Pereira'dan kaptığı top ile ceza sahasına giren Trezeguet vuruşunu yaptı. Top yandan auta gitti.
1' Maç başladı.