
Güney Amerika'da kulüpler düzeyindeki en önemli turnuvalardan biri olan CONMEBOL Libertadores'te, E Grubu'ndaki Colo Colo-Fortalezza maçı tamamlanamadı.
Brezilya basınından Ole'nin aktardığı haberde, maç öncesinde ev sahibi takım taraftarlarının stadyuma girmek istemesi nedeniyle çıkan olaylarda 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
EV SAHİBİ TAKIM TARAFTARLARI SAHAYA GİRDİ
Olayların ardından maç başlarken 68. dakikada ev sahibi takımın taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddelerden dolayı karşılaşma durdu.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ: MAÇ DURDU
Maçın durmasından kısa bir süre sonra Colo Colo taraftarları sahaya inerken Fotaleza futbolcuları, soyunma odasına koşmaya başladı.

KARŞILAŞMA İPTAL EDİLDİ
Hakemlerin CONMEBOL yetkilileriyle yaptığı görüşmenin ardından karşılaşmanın iptal edilmesine karar verildiği, Şili ekibi Colo Colo'nun büyük bir ceza almasının beklendiği kaydedildi.



Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.