
Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız golcü Victor Osimhen hakkında dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.
İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, sarı-kırmızılı ekibin Osimhen'i bonservisiyle kadrosuna katmak istediğini ancak oyuncunun bu teklife sıcak bakmadığını açıkladı.
"OSIMHEN GALATASARAY'DAN AYRILACAK"
Romano, YouTube kanalında yaptığı değerlendirmede, "Gerçek şu ki Victor Osimhen, Galatasaray'dan ayrılarak Napoli'ye geri dönecek. Ancak orada da kalmayacak. Osimhen'in yaz döneminde farklı ülkelerden gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor." ifadelerini kullandı.
ÖNÜMÜZDEKİ AY NETLİK KAZANACAK
Yani hem Napoli hem de Galatasaray macerası sona eriyor.
Nijeryalı yıldızın kariyerine hangi takımda devam edeceği ise mayıs ayından itibaren netlik kazanacak.


Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.