Haber Merkezi

2022-2023 sezonun başında Galatasaray'la yolu kesişen ve geride kalan süreçte yaşadığı 2 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğuyla sarı-kırmızılıların sevgilisi olan Mauro Icardi'nin son günlerde yüzü pek de gülmüyor.

Attığı kritik gollerle takımına büyük katkı sağlayan, futbolseverlerin besteler yaptığı Icardi, 2014'te aşk yaşamaya başladığı Wanda Nara'dan ayrıldı.

"Suçlanacak kimse yok"

Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Icardi ile ilişkilerini sonladırdığını duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

Sonları ne kadar zor olsa da benim için o kadar zor. Televizyonu açmam ya da gerçek olmayan iddiaları izlemem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu benim sorunumun, kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kez daha denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu ilişkiye hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız devam etmek zorundayım. Suçlanacak kimse yok ve üçüncü şahıslar da yok, aramızdaki şey her zaman dışarıdan daha güçlüydü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkür ederim.

Icardi'nin üzgün hali dikkatlerden kaçmadı

Yaşanan bu gelişmenin ardından ise Galatasaray'ın kampında bulunan Mauro Icardi'nin son hali gündem oldu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılıların yıldızı, idman sırasında düşünceli görüntüsüyle dikkat çekti.

Yere uzanan ve telefonuyla uğraşan Arjantinli golcünün üzgün görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada ise futbolseverler, Icardi'nin bu halini Wanda Nara ile olan ayrılığına bağladı.

İlişkileri nasıl gelişmişti?

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, ülkesinde eğlence dünyasının aranan bir figürü olan Wanda Nara ile 2014'te aşk yaşamaya başladı.

Icardi ile ilk tanıştığında Maxi Lopez ile evli olan ve üç çocuk doğuran Nara, daha sonra Lopez'den boşanarak çocuklarının velayetini aldı.

Boşanmanın ardından ilişkisi başlayan çiftin iki çocuğu daha oldu.