Napoli ve Everton, Davinson Sanchez'in peşine düştü
Haber Merkezi

Yaz döneminde şu ana kadar Michy Batshuayi ve Elias Jelert'i renklerine bağlayan Galatasaray'da bir yandan da takımdaki futbolcuların geleceği belirleniyor.

Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan 9.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Davinson Sanchez'in adı transfer dedikodularına karışıyor.

Geçen sezon sergilediği başarılı performansla dikkatleri çeken daha sonra ise Kolombiya'nın Copa America'da finale çıkmasında büyük pay sahibi olan yıldız isim, Avrupa'nın önemli kulüplerini peşine taktı.

Napoli ve Everton istekli

Kolombiya basınından Win Sports'un haberine göre Antonio Conte'nin çalıştırdığı Napoli, Davinson Sanchez için devreye girdi.

Haberde Napoli'nin yanı sıra Everton'ın da başarılı stoperi radarına aldığı vurgulandı.

İki takımın da Davinson Sanchez için ciddi miktarda bir bonservis ödemeye hazır olduğu aktarıldı.

Transferde bütçe sağlamak için satılabilir

Öte yandan Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacıyı göndermeye niyetinin olmadığı ancak diğer transferlere bütçe sağlama ihtiyacı sebebiyle sarı-kırmızılıların, oyuncunun ayrılığına izin verebileceği dile getirildi.

Geçen sezon 32 maça çıktı

28 yaşındaki futbolcunun ile 3+1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

2023-2024 sezonunda sarı-kırmızılılar ile 32 maça çıkıp 2224 dakika süre alan Davinson 3 gol, 2 asistlik skor katkısı da vermişti.