
Avrupa Birliği, artan siber saldırılara karşı otomobilleri korumak temmuz ayından itibaren yeni bir yasayı yürürlüğe sokacak.
Bu yasalar, üreticilerin araçlarını siber saldırılara karşı daha dirençli hale getirmesini zorunlu kılacak.
Eğer üreticiler araçlarında sertifikalı bir yönetim sistemine sahip olduklarını kanıtlayamazlarsa, ya şartları karşılamak için adımlar atacaklar ya da araçlarını piyasadan çekecekler.
Porsche iki modelin satışlarını durduruyor
Avrupa'da içten yanmalı Macan'ın satışlarının sonlanmasıyla birlikte 718 Boxster ve 718 Cayman de satış listelerinden kaldırılıyor.
Öte yandan bu karar, uzun süredir prototiplerini gördüğümüz elektrikli Boxster modelinin daha erken bir tarihte tanıtılmasını sağlayabilir.

Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.