
Elon Musk'ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Almanya'nın Berlin şehrine inşa ettiği üretim fabrikasında, gelecek yılın ilk yarısından itibaren Model Y araçlarını üretmeye başlayacak.
Konu ile ilgili kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Model Y bataryalarının da aynı fabrikada üretileceğini duyurdu.
DAHA FAZLA ENERJİ DAHA AZ MALİYET
Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere göre, yeni nesil bataryalar daha fazla enerji depolayabiliyor ve maliyeti neredeyse yarı yarıya düşürüyor.
Tesla söz konusu bataryalar sayesinde 2030 yılına kadar batarya üretimini 100 kat artırmayı hedefliyor.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.