
Van'da HDP milletvekilleri Muazzez Orhan, Murat Sarısaç, Saliha Aydeniz ve Sait Dede, HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven'in başlattığı açlık grevine destek vermek amacıyla, Kazım Karabekir Caddesi'nde yürüyüş yapmak istedi.
YÜRÜMELERİNE İZİN VERİLMEDİ
Çevrede güvenlik önlemi alan emniyet müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 100 metre yürüyen milletvekillerini durdurarak, yürümelerine izin vermedi.
KOLUNA SALDIRDI
Van'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP milletvekillerinden Saliha Aydeniz, açtığı pankartı almaya çalışan kadın polis memurunun kolunu ısırdı.
TOMA İLE MÜDAHALE
Vekil Saliha Aydeniz, polisin kolu ısırmadan önce de başka bir polis memurunun üzerine yürüyerek yumruk attı. Polis ekipleri de olay yerinde bulunan HDP'lilere TOMA ile müdahalede bulundu.
Pankartını vermek istemeyen HDP'li polisi ısırdı VİDEO
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.