
İstanbul'da beklenen kar yağışı başlarken, kentin yüksek kesimleri beyaza büründü. Beyaza bürünen yerlerden birisi olan Çamlıca Tepesi, seyrine doyulmaz bir manzara oluşturdu.
Bu seyrine doyulmaz manzarayı kaçırmak istemeyen vatandaşlar, Çamlıca Tepesi'ne akın etti.
"KIŞIN TADINI ÇIKARIYORUZ"
Çamlıca Tepesi’ne gelenlerden kimi hatıra fotoğrafı çekerken kimi yürüyüş yapmayı tercih etti. Çocuklar büyükleriyle kar topu savaşı yaparken, çok eğlendiklerini söyledi.
Manzarayı seyretmek için geldiğini söyleyen Ahmet Yıldız "Çok güzel bir manzara. Yürüyüşe çıktık. Arkadaşımla dolaşıyoruz" diye konuştu.
Çocuklarla kar topu oynayan Murat Akça, "Çocuklarla, torunlarla Çamlıca Tepesi’nde kar topu savaşı yapıyoruz. Kışın tadını çıkarıyoruz." dedi.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Editörler tarafından incelendikten sonra yayına alınacaktır.
Henüz yorum yapılmadı.
Yorumu Şikayet Et
Şikayetiniz gönderildi.
Şikayetiniz gönderildi. En kısa sürede tarafımıza iletilecektir.
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.