A Milli Takım'da sakatlık şoku! Mert Günok...
ensonhaber.com

Milli eldiven ağrıları nedeniyle kritik maçta ilk 11'de yer almayacak. Kaleyi koruyacak isim de belli oldu.

EURO 2024'te F Grubu'ndaki ikinci maçında bu akşam TSİ ile 19.00'da Portekiz ile karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nda beklenmedik bir sakatlık yaşandı.

Ay yıldızlı takımın Garcistan'ı 3-1 mağlup ettiği grubun ilk maçında yaptığı kritik kurtarışlarla alınan galibiyette büyük pay sahibi olan tecrübeli kaleci Mert Günok'ün, Portekiz maçı öncesi hissetiği ağrılar nedeniyle kritik maçta kaleyi koruyamayacak.

Mert'in yerine Altay!

Mert Günok'un yerine Portekiz karşılaşmasında Altay Bayındır'ın forma giymesi bekleniyor.

Kariyerini Manchester United'da sürdüren 26 yaşındaki Altay Bayındır, İngiliz ekibinde geride kalan sezonda 1 maçta forma giydi. Başarılı eldiven bugüne kadar A Milli Takım formasını 9 kez giyerken kalesinde 11 gol gördü. 3 karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

Altay Bayındır milli formayı son olarak öncesi 4 Haziran'da İtalya ile oynanan hazırlık maçında milli takım kalesini korudu. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Muhtemel 11'ler

Türkiye: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Portekiz: Diogo Costa, Dias, Pepe, Inacio, Cancelo, Nuno Mendes, Vitinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Rafael Leao, Cristiano Ronaldo