Mağazada ettiği kavga ile tanınmıştı, şimdi oyuncu oluyor! Milyonluk anlaşmaya imza atıyor…
ensonhaber.com

Büyük bir kozmetik firmasının kuruluş yıl dönümüne özel yaptığı yüzde 75 kampanyası büyük bir kaosa sebep olmuştu. Çeşitli yerlerde çıkan kavgalar sosyal medyanın gündemine kısa sürede düşmeyi başarmıştı.

Söz konusu kavgalar arasında Beyza isimli bir genç kızın mağaza çalışanıyla yaşadığı gerginlik görüntüleriyle sosyal medyanın gündeminde uzunca bir süre yer etmişti. O görüntüleri ile sosyal medyayı sallayan genç kız günlerce adından söz ettirmeyi başarmış ve çeşitli yorumların odağı olmuştu.

Söz konusu olan görüntülerin ardından yapılan yorumlarda korku filmlerine yakıştırılan Beyza’dan şok eden bir hamle geldi. Beyza’nın kariyeri için adeta bir dönüm noktası olan bu gelişme milyonluk bir anlaşmaya imza attırdı.

Önce galaya davet edildi…

Yaşanan olayın ardından sosyal medyada popüler olan görüntüleri Siccin yapımcılarının da dikkatini çekti.

Filme yakıştırmaları da yapılan Beyza Siccin serisinin yedinci filmi olan Siccin 7’nin galasına davet edildi. Beyza, galanın ardından yaşanan gelişme kariyerinde adeta bir sıçrama yaşamasına neden oldu.

Galanın ardından yapılan görüşmelerin ardından, Siccin serisinin sekizinci filminde Beyza’nın boy göstereceği resmen duyuruldu. Oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yapan Beyza 1 milyonluk anlaşmaya imza attı.